måndag 27 augusti 2012

Superenkla tonfiskbiffar

Väldigt gott, väldigt enkelt och perfekt vardagsmat - Tonfiskbiffar!

En konserv med tonfisk
Ett ägg
Valfria kryddor, jag brukar ha i pizzakrydda, lite salt och chilikrydda

Viktigt att krama ur vätskan från tonfisken först! Blanda sedan alla ingredienser för att sedan rulla till två biffar och platta lätt ut i stekpannan. Stek på "mediumvärme" några minuter på varje sida och sedan är det bara att äta. Passar säkert jättebra som burgare i något gott bröd också :)


2 kommentarer:

  1. Tänk att det oftast är det enklaste som blir bäst!! såna burgare är kanon! har även gjort med 50/50- alltså med tonfisk- torsk- eller torsk- lax eller hur man nu vill kombinera det =)

    SvaraRadera
  2. Ah låter som att jag måste prova de där biffarna.. Är inget fan av tonfisk på burk om man inte gör ngt med dom. och det där låter som en god idé :O) Btw Låter kul med utbildningen dära! strongt med diet i 7 veckor, lr blir de 8 nu? galet.. :O) kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!