100g hela ägg (ca 2st)
600g keso 4%
50g proteinpulver, whey-80 naturell eller vanilj
30g socker (2 msk)
10g vaniljsocker (2 tsk) (vid användande av naturell smak på proteinpulver)
Ev smör till form
Vispa vitorna hårt
Vispa ihop socker och ägg, tillsätt keso, pulver och vaniljsocker.
Vänd ner vitorna
Smöra en form eller använd en teflonform, häll i smeten
Grädda på 175 grader i cirka 20 minuter, till kakan har blivit gyllenbrun och lätt lossnat från kanterna.
Servera med sylt, kanel, nötter eller hackad mandel.
50g proteinpulver, whey-80 naturell eller vanilj
30g socker (2 msk)
10g vaniljsocker (2 tsk) (vid användande av naturell smak på proteinpulver)
Ev smör till form
Vispa vitorna hårt
Vispa ihop socker och ägg, tillsätt keso, pulver och vaniljsocker.
Vänd ner vitorna
Smöra en form eller använd en teflonform, häll i smeten
Servera med sylt, kanel, nötter eller hackad mandel.
Hela kakan cirka:
1200kcal
162g protein
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!