måndag 1 december 2014

Mycket fokus på rumpa

Under hösten kände jag att jag behövde något nytt på träningsfronten, min egen fantasi på upplägg och vad jag skulle prioritera fanns inte riktigt där så jag och hörde av mig till den grymt inspirerande Caroline Aspenskog för kost-och träningsupplägg. Efter onlinekonversation trillade ett upplägg in och som för mig var lite annorlunda och mycket nytt :) Superkul! Nu har jag ju ändrat mina planer lite då jag kommer köra igång uppläggen ordentligt efter nyår men redan nu kör jag efter träningsupplägget och lite gällande kosten också men inte fullt ut. Så målet är att ny fram till nyår finna min motivation och träningsglädje som jag tidigare skrivit om för att ösa på ordentligt efter nyår på de nya uppläggen.

Träningsupplägget har mycket fokus på rumpa vilket jag tycker är jättekul och något som jag vill utveckla. Plyo och lite inslag av högintensivcardio, jobbigt men också det väldigt kul. Plyo är något nytt för mig och något jag tror är effektivt. Då uppläggen är för "offseason" så är inte cardion så hög. Nu har jag ju inga tävlingplaner, om jag skall tävla något mer och i sådana fall vad jag skall tävla i vet jag inte men jag tror dessa upplägg kommer hjälpa mig hålla en god form, utveckla mig och ha grymt roligt och svettigt under mina träningspass, sen får vi se om tävlingsandan faller på :)

Gällande kosten var det mycket jag var van sedan tidigare, ganska stor och hög andel kolhydrater vilket jag tycker är skönt (och gott :)) och hjälper mig att orka ös på i gymmet.

Så detta tror jag kommer bli kanon inför det nya året :) Så Tack Caroline:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!