måndag 8 juli 2013

SM-veckan

Va härligt med lång sovmorgon i sin egen säng, vi kom hem sent igår kväll så en sovmorgon utan ställd klocka var vi värda idag :)

Dessa 4 dagar i Halmstad på SM-veckan och Ängelholm (där vi bodde) har varit jättebra, mycket tittande på styrkelyft och bänkpress har det blivit, varje dag har någon i gänget från KAK tävlat och då har vi varit på plats och hejjat. Jättekul att se tävlingarna! Först ut i tordags var det dags för de som enbart tävlande i bänkpress (klassiskt), då hade KAK hela 6 tävlande. Rickard gjorde sin SM-debut och slutade på en 11:e placering i klassen -93  och fick med sig ett nytt personbästa på 155kg vilket han var mycket nöjd med och fick blodad tand så han kommer säkerligen satsa mot nästa års SM också :) Utöver Rickards 11:e placering fick Patrik (samma klass som Rickard) med sig ett SM-guld och nytt svenskt rekord på 195.5kg! Mikael kammade ett silver i klassen -120 och Anneli också ett silver i klass -57kg. Frida och Matilda fick fina 4:e placeringar i klasserna -63 och -72. Sen på fredagen var det dags för styrkelyft som höll på i 3 dagar, först ut på fredagen var det från KAK Sandra som  kammade hem en 7:e placering i klass -63 och fick med sig många nya personbästan. På lördagen tävlande Tobias i klassen -83 och han kom på en 9:e placering! Igår söndag var det dags för Johan och Mikael att tävla i klassen -120, där Johan fick en 10:e placering och Mikael en 4:e placering (mycket nära att hamna på pallen!) Mycket fina resultat av samtliga från KAK och som sagt väldigt roligt att se på tävlingarna. Tävlingarna bjöd på många svenska rekord, dramatik och individuella personbästan och bjöd mig på en stor dos inspiration och motivationboost.

Utöver tävlingarna hann vi med att besöka Tylösand och Havsbaden i Ängelholm. 2 dopp i havet och lite sol var trevliga avbrott från SM-tävlingarna. Med ett gäng styrkelyftare går man inte länge hungrig så mycket god mat har vi även ätit dessa dagar, Engelholmsglass har det smakats på och annat gott.

Sammanfattningsvis har jag haft det väldigt bra dessa dagar, härlig stämning och många skratt :) Hoppas jag får möjlighet att närvara vid nästa års SM också som åskådare eller tävlingdeltagare :)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!