onsdag 5 februari 2014

Once the diamonds met

Har ju inte berättat om förra lördagens teamträff som var en otroligt rolig dag. Inspirationskontot blev påfyllt till max och om motivationen var lite trytande innan så var det verkligen inte det efter den dagen. Vilket team av tjejer Tess satt ihop och att jag är en av dem känns helt otroligt roligt och ärofyllt. Detta sköna gäng tjejer kommer förgylla mitt 2014 helt klart


En lång dag var det, jag och Emma i teamet möttes upp tidigt här i Karlstad för att åka mot Jönköping med en avstickare in i Örebro för att hämta upp Rebecka och My. Massa snack i bilen och helt plötsligt var vi framme på Nordic Wellness Atlantis i Jönköping och fick träffa alla andra tjejer i teamet och Tess. När alla var samlande var det utdelning av teamkläder från teamets sponsor Dcore och goodiepåse från teamets sponsor Olimp innan det var dags för oss alla att presentera oss. Kul att höra allas bakgrunder, vad de satsar emot och har som mål. Gemensamt för alla var att träningen utgjorde en väldigt stor och viktig del av våra liv och att alla har som mål att stå på scen någon gång under 2014.


Efter presentation var det dags att göra av med lite energi i gymmet, alla körde vad det hade lust med/planerat,jag och Marita körde ett skönt och bra pass för biceps och triceps ihop.


Lunch och mer snack innan posering och klackträning stod på schemat. Fick en ordenlig påminnare om att nu lägga ner mer energi och tid på poseringsträningen!

Dagen med teamet avslutades såklart med en god mongolisk buffé, massa god mat. Inget som passar så bra för ett fitnessteam som buffé :)

Sen återstod en bilresa hem innan jag landande hemma i sängen klockan 01.

Tack alla grymma tjejer som förgyllde denna lördag! Vi ses snart igen!

Bilder i inlägget lånade av Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!