söndag 17 juli 2011

Dietstart och prova nytt gym

Vaknade innan klockan ringde idag vid halv åtta, kroppen börjar vänja sig att vakna tidigt :P Vaknade seg som vanligt men nu börjar det ordna upp sig :) Dunka lite musik och dricka lite kaffe brukar vara receptet förutom att dricka vatten och äta frukost förstås.

Idag är det kvällsjobb som gäller och då blir det träning på förmiddagen. Friskis & svettis där jag vanligtvis tränar öppnar inte förrän på eftermiddagen så jag får prova ett annat gym idag. Så det blir träning på KMTI och sedan direkt till jobbet efter det.

Nu börjar det närma sig
min dietstart blir den 1 augusti!
2 veckor kvar nu av uppbyggnadsperioden. Ser fram emot deffen, har ju aldrig gjort något liknande i mitt liv så visst ska det bli otroligt spännande, det känns nervöst och lite pirrigt samtidigt som det säkert vissa perioder kommer vara jobbigt och mindre roligt och andra perioder flyta på bra och det kommer bli kul att se hur kroppen kommer förändras. Men två veckor kvar av uppbyggnadsperioden som jag ska försöka få ut så mycket som möjligt utav och detta gör att motivationen ökar att veta att det är 2 veckor kvar. Jag kan verkligen behöva saker som ökar motivationen i dessa dagar som jag känner mig så trött och sliten. Ska blir roligt med förändring om 2 veckor :)

Nu blir det att greja här hemma.

Ha en bra söndag!

Kram*

I fredags i gymmet

3 kommentarer:

 1. Kör hårt nu! varje pass räknas!

  Madde

  SvaraRadera
 2. Spännande!:)
  Fin bild på dig:)

  SvaraRadera
 3. Yeah!! snart drar det igång! 1 augusti för mig med! sjukt spännande =)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!