onsdag 13 juli 2011

Jobbar, äter, sover och tränar

Det pratas semester runt omkring mig konstant känns det som, på jobbet på gymmet ja över allt. Inta så konstigt i dessa tider men jag vill också ha semester. Måste villigt erkänna att jag är rejält avundsjuk på alla som går på sina semestrar eller har semester. Känner att det vore så skönt att bara vara ledig.  Senaste veckan har jag känt mig trött och sliten efter allt jobbande hittills i sommar och allt annat som skall göras utöver jobbet. Känns som det enda jag gör är jobbar, äter, sover och tränar och det sistnämnda är det roligaste som vissa dagar kan bli lite lidande då min ork inte är på topp. Hinner inte med så mycket mer än det just nu vilket jag tycker är lite tråkigt att inte kunna/hinna göra något utöver det vanliga.

I och med oklarheter med jobb till hösten går jag i mycket tankar om vad som kommer ske till hösten och som också bidrar till endel stress och onödig energiåtgång och i och med allt jobbande nu hinns ju knappt sökas några jobb heller för den delen. Men en sak är säkert och det är att jag ska ha några veckors ledighet i september sen får vi se hur det blir med jobb och allt.

Men idag trots jobb så känner jag mig ganska pigg och laddad för träning, tror om jag bara fick till ett dunderpass så skulle allt kännas mycket bättre. Har inte fått till något sådär jättebra pass på ett tag, mest pass som jag gått dit och kört det jag skall och varit nöjd med det. Träningen har gått på rutin utan några minnesvärda "wow" pass på ett tag. Kanske kommer det en endorfinkick under dagens pass? :)Nu blir det att laga dagens middag och invänta att Rickard skall komma hem innan det blir gymmet!

Ha en bra kväll!

Kram*

2 kommentarer:

  1. Lycka till på träningen och hoppas du får känna ett WOW ;)

    SvaraRadera
  2. Tänk... den som väntar på nått gott.... ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!