tisdag 30 augusti 2011

"mellan två jobb"

Igår gjorde jag sista arbetsdagen på avdelningen jag jobbat på sedan examen. Så nu är jag arbetslös för första gången i mitt liv!

Har väl känt lite under denna arbetstiden att kanske inte sjuksköterska är riktigt min grej så nu när jag jobbat klart skall jag ta mig en funderar på vad jag vill göra, kanske inte blir något mer arbete som sjuksköterska. Om jag skulle börja läsa nu skulle jag inte välja att läsa till sjuksköterska som jag känner nu. Kanske lite distans gör att jag vill fortsätta med sjuksköterskearbetet men jag tror inte det. Mycket annat jag också skulle vilja göra :)

Givetvis har tanken kommit upp att jag gått och läst 3 år i "onödan", men så kan jag ju inte tänka utan jag tror att i vilket arbete jag än väljer/hamnar på så kommer jag ha stor fördel av min utbildning och den erfarenhet jag fått från arbetet på avdelningen.

Så vad vill jag göra? Området träning-hälsa- friskvård- kost är lockande och nog det jag verkligen skulle vilja satsa på :) Kanske inte just nu men framöver, men kanske någon utbildning under hösten? Eller börja jobba?  Har lite att fundera på så det skall bli väldigt skönt att nu bara vara ledig och förhoppningsvis fundera ut något bra :) Är inte det minsta stressad över att inte ha något jobb för tillfället, har jobbat så mycket under sommaren så lite ledigt ser jag bara fram emot och detta med jobb kommer lösa sig!

 Fina blommor fick jag på sista dagen :) Och mina muffins var uppskattade :)

 Packas ner i lådan och kanske inte packas upp igen?

2 kommentarer:

  1. Uj, sånt där huvudbry kan få en att grubbla länge! Men det brukar alltid lösa sig till något bra! :) Fötesten är väll sjuksötetska inte helt fel om man vill hålla på med hälsa o träning? :D

    SvaraRadera
  2. Helt rätt!
    aldrig slösa bort sitt liv på något man vet är fel!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!