söndag 28 augusti 2011

Söndag

och återigen hemma i Karlstad igen.

I fredags rattade vi ner till Göteborg och första stoppet blev att ta sin in till centrum för poseringsträning med coach Madde. Roligt och mycket givande! Vi gick igenom och tränade på alla fyra poseringarna samt genomgång och lite T-walk träning. Nu är det fortsatt träning som gäller så allt sitter som en smäck sedan :P Poseringen har inte känts särskilt bra innan i fredags men nu känns det mycket bättre :)

Nu måste det hända grejer på viktfronten till nästa vecka då vågen återigen visade +0,2kg denna veckan. Så just nu ligger vikten på 65,4. Kroppen känns bra och måtten visade på lite bättre resultat men vikten ville inte vara med. Men nu är det nya upplägg som gäller från måndag, lite mindre kalorier per dag samt lite mer cardio, så nu skall det hända grejer!


Annat som hunnits med under Göteborgtrippen var att strosa runt lite på Lisseberg och besöka casinot i Göteborg tillsammans med Elinor och hennes pojkvän, träffa syrran och hennes pojkvän och trippen avslutades med bebismys på ett namngivningskalas där vi träffade delar ur Rickards släkt :)

En jättetrevlig och mysig Göteborgstripp helt enkelt :)

Idag är det söndag. Storhandling och planering för veckan och träning som gäller i eftermiddag. Gympass + intervallpass! Nu ska jag läsa igenom mina nya upplägg och sedan blir det att handla in all mat!

Ha en bra dag!

Kram*

Malte förra helgen i Göteborg.

2 kommentarer:

 1. Låter som en toppenhelg :)
  Ja vågen ville visst inte vara med många denna gång ;)

  Men det tar vi igen :)

  Ha en skön söndag

  SvaraRadera
 2. Innehållsrik och rolig helg du haft, härligt:)
  Åh, din hund ser så rolig ut med alla krullerna; SuperRar & Jättefin!:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!