onsdag 17 augusti 2011

Min sommar 2011


Ja nu är de flestas semestrar över och skolorna startar snart igen. Denna sommar börjar gå mot sitt slut och en härlig höst väntar. För min del har min sommar inneburit JOBB! Semestervikarie och inte haft någon semesterledighet så jag kanske skiljer mig från många då min ”semester” och mer ledighet kommer nu när alla andras semesterperioder är över. I och med allt jobbande så har jag inte hunnit/kunnat hitta på så mycket under sommaren.  Ändå startade min sommar tidigt i år då jag och mamma och syrran åkte till Turkiet på träningsresa i mitten av maj och efter att vi kom hem har det känts som sommar och jobbandet drog igång på allvar efter resan.

Frånsett jobb har jag denna sommar:

 • TRÄNAT!
 • Varit på 50 årskalas
 • Firat midsommar
 • Varit på bröllop
 • Sett inspelning av Gladiatorerna
 • Varit på 25 årsfest
 • Några bad har det blivit
 • Varit på Arvika hamnfest
 • Åkt nercabbat en fin sommarkväll, då Rickard och jag sa till varandra att detta kommer nog vara en av de bästa upplevelserna under denna sommaren och så rätt vi hade. Tänk att en timme kan vara så njutningsfull och minnesvärd!
 • Sett SM i Athletic fitness
 • Startat upp diet
 • Ätit gott och fikat med vänner


Sommaren har även inneburit längtan efter ledighet och många dagar har jag varit så sliten och trött men som tur är har jag hela sommaren haft min träning och skött den riktigt bra när jag ser tillbaka. Den har varit roligt och skön att åka till efter en jobbig arbetsdag, inte alla dagar kanske men många och gymmet har många gånger under sommaren varit ett nödvändigt andrum och tillfällen för energipåfyllning. Att jag har haft mina tränings- och kostscheman har verkligen underlättat, det har bara varit att följa och göra :)

Nu är snart hösten här. Den är mer än välkommen för min del. Ser fram emot lite ledighet, förändringar och fortsätta med dieten. Än så länge innebär även hösten endel frågetecken då jag inte riktigt vet ännu vad dessa förändringar innebär på jobbfronten. Inget som oroar mig utan snart kommer dessa frågetecken suddas ut :)

Avslutar denna sommar, eller startar denna höst? med att åka till Göteborg två helger i rad. Första helgen åker jag och mamma till syrran då det kanske blir Lissebergsbesök om vädret tillåter, lite shoppning skulle jag tro då det alltid är roligt att handla höstkläder tycker jag och en träff med Elinor. Helgen efter åker jag och Rickard ner för ett namngivningskalas och för min del avstämning och poseringsträning med coach Madde. Ser fram emot dessa två ”minisemestrar”. Ha två sköna och lugna helger. Sen skall jag göra min sista arbetsdag på mitt nuvarande jobb om några veckor.

Min sommar har varit bra :)

6 kommentarer:

 1. Låter som en härlig sommar! =)
  och det kommer ju definitivt en spännande höst =)

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra sommar trots mkt jobb. Härliga bilder :)

  SvaraRadera
 3. Härlig sommar! Hoppas du får en lika fin höst. Ska bli spännande att följa din resa fram till Luciapokalen. =) Massor av lycka till!

  SvaraRadera
 4. Söt blogg du har :-)
  Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

  www.Gniztra.com

  Finns fake piercings,smycken,smink ja allt en tjej behöver:-)
  Puss

  SvaraRadera
 5. Skönt att se att det är fler som jobbat hela sommaren! Är det din första fitnesstävling?

  SvaraRadera
 6. :) Låter som en fin sommar:):)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!