tisdag 9 augusti 2011

10 kvar

Nu är snart min förmiddag här hemma över och det är snart dags att cykla iväg till jobbet idag igen, men först blir det lunch här hemma :) Imorgon har jag en ledig dag :) Har sökt några dagars semester som jag fick reda på igår att det gick bra att jag tog. Så nästa vecka jobbar jag bara två pass:) Har tagit några utspridda dagar för att få några fler lediga dagar i rad. Så nu blir det att besöka Göteborg två helger i rad 19-21 + 26-28 aug :)

Gymmet har hunnits med under morgonen, ett bra pass för axlar och biceps. Har verkligen börjat vänja mig med att gymma på morgonen :) Håller samma vikter som på eftermiddagspassen, vilket jag inte gjort förut när jag var mer ovan att gymma på morgonen.

Har 10 arbetspass kvar på jobbet nu, sen vet jag inte riktigt vad som händer i höst. Känns lite sådär och inte veta vad jag ska göra men samtidigt är jag konstigt nog väldigt lugn. "Det löser sig" som många har sagt till mig. Tänkte försöka ta tag i detta med jobb nu, får passa på imorgon när jag har en ledig dag och ringa runt lite.

Det jag vet är att jag vill vara ledig ett par veckor i september :) Ha lite "semester".

Har även börjat kolla runt på olika PT-utbildningar, vilket jag nästan bestämt mig för att utbilda mig till :) Någon som kan rekommendera någon utbildning, så skulle jag bli glad? :)

Ha en bra dag!

Kram*


3 kommentarer:

 1. Bra jobbat i gymmet!!:)
  Lycka till med jobbsökningen:):):)

  SvaraRadera
 2. Drömmer oxå om Pt- utbildining! Säg till om du får bra tips! Sen måste jag bara hitta en sponsor oxå!

  SvaraRadera
 3. En arbetskompis till mig läste till pt på pt-skolan i stockholm & hon säger att det var sjukt bra där. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!