lördag 11 februari 2012

10 veckor sedan...

Ja nu är det 10 veckor sedan jag gjorde min debut på Body Fitness scenen. Känns faktiskt som om det vore ännu längre sedan men för 10 veckor var jag nere i tävlingform på cirka 57 kg och vikten har ju givetvis rört sig uppåt sedan dess och nu känner jag att jag funnit min offvikt och tänker stanna här runt 64 kg, väger och mäter mig inte alls lika ofta och regelbundet som under diet men ibland för att hålla lite koll så inte vikten sticker iväg för mycket eller sjunker för mycket. Så idag vägde jag strax under 64kg och känner mig nöjd med min offform :) Jag dietstartade i aug-11 på cirka 67 kg, så det vore skönt att starta på 64kg nästa diet :)

Nu gäller det att äta och bygga vill jag lova, äter och försöker ha någorlunda koll på mat intaget men inte som på diet. Ligger runt 2200 i kcalintag per dag, inte mindre och delar upp detta på 6 måltider om dagen + kosttilllskott runt träningspassen. Har mina 6 träningspass i veckan och rör mig enheldel i mitt arbete och cyklar oftast dit jag skall.

Så det mesta flyter på bra nu och jag är nöjd med tillvaron :)

Idag är det lördag vilket innebär fridag med maten och vi smaskade i morse i oss en god frukost i form av juice, räksmörgås och hallonkesella och givetvis kaffe :) Sedan dess har jag hunnit med ett träningspass för framsida lår och mage och nu sitter jag här och skall snart göra i ordning något gott till lunch :)

För 10 veckor sedan..


1 kommentar:

  1. Gott att äta och känna sig stark!:) Äta, sova, träna:):)
    Ha en härlig lördagskväll:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!