söndag 12 augusti 2012

Dietvecka 4

Så har hela 4 veckor rullat in i dieten och jag tycker fortfarande att det känns riktigt bra, grymt bra måste jag säga och efter en liten formkoll med coachen i fredags så känns det ytterligare lite bättre :)

Jag får ju upplägg gällande träning och kost för 4 veckor i stöten, så nu imorgon måndag kliver jag in i ett nytt upplägg för träning och kost.

Så hur gick dietvecka 4, trots sjukdom i slutet av veckan så blev jag mer än nöjd när vågen visade -0,7 denna veckan så nu väger jag lika mycket som jag gjorde vid starten på förra dieten men måtten är inte alls de samma. Mäter mindre på samtliga mätställen trots samma vikt, så kanske mer muskelmassa nu än vid starten vid förra dieten?

Uppläggen som kommer följande 4 veckor innebär samma dos styrketräning i veckan och samma split fast nya övningar såklart :) 2 intervallpass som innan fast lite annorlunda upplägg. Mängden morgoncardio är ökat så jag kör nu morgoncardio 5 dagar i veckan istället för 3. Blandad kompott av promenader, löpning och cykling vilket jag gillar :)

På kostsidan är maten sänkt litegrann, men bara lite. Äter fortfarande på ett ganska högt kcalintag per dag vilket jag också tycker är bra.

Skall försöka få till lite fler formbilder framöver, märker att min blogg blivit lite fattig på bilder senaste tiden.

Nu är det snart dags att åka för att fylla kylen för ytterligare en vecka med massa god mat och sedan väntar umgänge med Rickard och hans familj :)

Senare dag kommer ett inlägg om denna inspirationsgivande helg!


1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!