torsdag 12 juli 2012

Jag är redo

Oj vad jag uppskattar att jag denna veckan valde och efter råd av min kära coach att ta en såkallad återhämtningsvecka denna veckan. Känner verkligen att jag varit ibehov av detta och jag tror eller vet att den kommer ge mig bra med motivation och laddning inför dietstarten på måndag. Känner mig mer och mer laddad för varje dag :)

Så jag är redo och jag ser verkligen fram emot att börja dieta, jag märker och ser när jag jämför bilder att det hänt saker. Jag är större muskulärt än starten vid förra dieten och det skall bli spännande och roligt att se hur mycket som egentligen hänt när jag sakta men säkert skalar av även den fettmassa jag lagt på mig från föregående tävling. Inte bara störst muskulärt mot vad jag varit tidigare i livet så väger jag mer än vad jag någonsin vägt förut och är jag starkare än vad jag någonsin varit :) Så jag är nöjd med hur jag känner mig nu med min kropp och nu ser jag bara fram emot att börja med en nya fas på måndag för att komma i tävlingsform längre fram i höst, närmare bestämt den 8 december då jag skall inta scenen igen :) Eller det kanske räknas som vinter då och inte höst :)

Så återhämtningsvecka i all ära, ikväll tar jag en lugn och skön hemmakväll framför tv och hör regnet smattra utanför fönstret!


4 kommentarer:

 1. Åååå; underbart!! Njuta:):):)

  SvaraRadera
 2. åh, längtar efter att få följa dej & dina framsteg... kanske även själv kan haka på :)
  vill få bort mina fettsamlingar, men de är så svårt.. har fortfatrande massa "lös hud" efter viktnedgången, som är otroligt svårt att bli av med.. men jag kämpar på.. :)

  kanske är lättare om jag kör lite som du :) så mer bilder & "diet" måltider :) iiiiiiii

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst bara att haka på :)Är du här i Värmlandstakterna nån gång är det bara att hänga med på ett träningspass :)

   Ja bilder kommer väl dyka upp efter dietens gång :)

   Radera
 3. Heja heja Matilda!!! Kommer gå kanon!!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!