torsdag 9 juni 2011

Krydda maten!

som gynnar förbränningen!

Chilipeppar - innehåller capsaicin som motverkar fettinlagring
Senap - ökar värmeproduktion samt fettförbränningen
Paprikapulver - innehåller capsanioder, nära besläktat med chilins capsaicin, som ökar energiförbrukningen utan att vara stark i smaken.
Ingefära - ökar fettförbränningen och kroppstemperaturen
Vitlök - Gynnar hjärt-kärlhälsan, tycks motverka bakterier och virus, innehåller antioxidanter
Kanel -  håller nere blodsockret och ger bättre insulinkänslighet




Nu blir det snart nattjobb för min del. Så jag får vänta med min sömn till i morgonbitti.

Sov gott!

Kram*

1 kommentar:

  1. Ja, jusst det. Fina krydder det där:) Ha en underbar fredag:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!