lördag 26 maj 2012

Glad

God Morgon mina bloggläsare, allt fler kikar in här och det gör mig så glad. Idag när jag öppnade mailinkorgen fick jag läsa denna fina kommentaren:  "Åh vilken härlig blogg du har! :) Jag blir så inspirerad!". En kommentar som gjorde mig väldigt glad och motiverad att blogga mer. Så TACK för den fina kommentaren :)

Just nu är delar av bästa Team PureFitness i Göteborg och har en härlig "fitnesshelg", inte lika roligt att sitta här hemma när jag mer än gärna velat delta vid helgens teamträff. Men jag slår vad om att de har en toppenhelg och jag och vi får ta del av helgen i bilder och ord från deras bloggar senare :) Alla medlemmars bloggar hittar ni under fliken "PureFitness medlemmar" högst upp i min blogg. Vid nästa teamträff hoppas jag verkligen att jag kan vara med.

För denna helgen innebär för mig nattjobb, men att det är två nätter innan semester gör det hela ganska överkomligt ändå :)

Det bästa med nattjobb är ju att hela dagen innan är ledig, så idag har jag försökt sova lite längre och sedan väntar ledighet ända till klockan 21 ikväll. Inte dumt och på denna tiden skall jag träna om någon timme, sedan väntar middag hemma hos Rickards föräldrar och bara lugna timmar i solen fram till det är dags att åka till sjukhuset ikväll.

Eurovision Song Contest går ju av stapeln ikväll och jag hoppas jag kan kika litegrann på det på jobbet ikväll.

Nej dags att packa ihop för lite träning idag ett pass för framsida lår och mage :)

Ha en fin lördag!1 kommentar:

  1. :):):) Hoppas du får ett riktigt dunder-underbart dunderpass i gmmet;):):)
    Vad härligt att din semester börjar alldeles snart, vilken underbar känsla:)
    Hoppas dina vå nattvakter glider smidigt förbi och att du får njuta av lite Melodifestival ikväll, det blir kul att titta på!:)
    Kram:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!