fredag 25 maj 2012

Snart semester...

Denna morgon startade jag och Malte dagen med en härlig morgonpromenad i värmen, hur härligt är det inte nu när man kan gå lättklädd och känna solen värma i ansiktet? Promenaden tog lite längre tid än vanligt då Malte var med och det luktar ju gott överallt så det blev lite av en intervallpromenad, men i 73 minuter var vi ute och gick 7,4km.


Idag är det vilodag från träningen och jag skall nu ha en skön och lugn förmiddag här hemma innan jag vid 14 börjar jobba. Bara 3 arbetspass kvar nu innan 11 dagars semester :) Skall bli så härligt med ledigt och få åka på semester, även om det är sommarväder här hemma så skall det bli så härligt att komma bort och få en paus från vardagslivet :) På onsdag åker vi till Mallorca :) Paus blir det även från styrketräningen en vecka, har inte haft en vilovecka sedan veckan efter tävlingen i december så det skall bli skönt och jag tror välbehövligt med en vilovecka från styrketräningen. Pulsklockan, löparskorna och träningskläder kommer ändå följa med på resan för härliga morgonpromenader och löprundor under semesterveckan.

Så helgen för mig kommer bestå av jobb, träning och hundpassande vilket inte är en så dum uppladdning inför en semestervecka :)

Ha en härlig helg!


2 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!