måndag 28 maj 2012

Pauser

Oj vad härligt det var att gå av nattpasset imorse och veta att jag nu inte jobbar nästa gång förrän den 8 juni, SEMESTER :) Firande detta med att åka hem och sova ett par timmar, men nu är jag vaken och känner mig relativt pigg ändå.

Igår efter gympasset och innan jobbpasset hanns det med två fantastiskt härliga timmar ute på en udde precis utanför stan tillsammans med några vänner, två engånggrillar och mat, även Malte var med och roade oss :) Kyklingfilé grillades och åts tillsammans med lite potatissallad och sallad. Tänk att en så lugn och idyllisk plats på en klippa några minuter hemifrån kan kännas så långt bort från "verkligheten". När vi klev ur bilen och gick genom skogen och kom på plats kändes det som jag var långt hemifrån. Härligt med dessa pauser från "verkligheten" ibland, men fort kastades jag in i verkligheten igen då jag satte mig i bilen och kom till jobbet några timmar senare fast med en skön avslappnande känsla i kroppen. En toppen avslutning på helgen verkligen!




I övermorgon är jag på plats i en sådan "paus från verkligheten" i en vecka på Mallorca, skall bli otroligt härligt. Så idag är det dags att börja packa väskan :)

Även ett gympass skall hinnas med i eftermiddag, då jag denna vecka absolut inte kommer hinna alla gympass för veckan så vet jag inte hur jag skall planera dessa två dagar (idag och imorgon) med gympassen, får tänka lite på vad jag skall köra och lägga upp det, men träning blir det i varje fall dessa två dagar :)

Vill även delge mig av ett gott nytt mellanmål jag börjat med. Lättostkaka och kesella med strödda granatäppelkärnor på. Jättegott!


Ha en bra måndag!

1 kommentar:

  1. Hoppas ni får en helt underbar semester :)
    Fika nån dag när du kommer hem?
    Kram Lina

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!