måndag 8 april 2013

Helgen tillsammans med teamet

Som vanligt är man fylld med energi och motivation efter en helg tillsammans med teamet. Massa träningssnack där vissa av teamkamraterna är på diet och skall snart tävla och andra som jag som är offseason, denna blandning gör det extra roligt tycker jag och det blir mycket prat om allt kring hur det är under diet fram till tävling och hur det är offseason.

Coach Madde är riktigt påhittig och förutom de vanliga stående punkterna som gymträning och poseringsträning så brukar det hittas på något annat i träningsväg och denna gången var det ett riktigt svettigt och jobbigt pass med Björn på Karlavagnens Idrottscenter i Sävedalen som startade upp teamträffen. Efter en ordentlig (!) uppvärmning och provvarv på de olika stationerna var det dags att börja på riktigt. 5 stationer där vi öste på i 1 min och 20 sec innan vi fick byta station. Efter två varv var det över och jag var redan slut efter första varvet, med det vara bara att köra på. De olika stationerna och övningar innebar att stora delar av kroppen avvändes samtidigt. Roligast var helt klart armgången men resulterade i ömma händer!

Bilder tagna från Karlavagnen Idrottscenters facebooksida där också många fler bilder kan ses

Efter passet var det dags att fylla på med lite mat samtidigt som Björn höll i ett föredrag för oss om olika upplägg/periodisering gällande träning. Mycket intressant och givande dag på Karlavagnens Idrottscenter. 

Såklart avslutades lördagen med en supergod buffé på resturangen Göteborgs Wok :)

Under söndagen höll vi till på Nordic Wellness Almedal, där de stående punkterna under teamträffarna gymträning och poseringsträning kördes. Längesedan klackarna var på och roligt var det, särskillt T-walken!




Tack alla inblandade för en kanonhelg :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!