måndag 14 november 2011

Dagens träning

Innan frukost: Morgonpowerwalk 60 min.
En stund efter frukost: Ben & vader 55 min i gymmet + 30 min crosstrainer direkt efteråt.
Någon timme efter eftermiddagsmellanmålet: Löpning intervaller 30 min. 20 x 20sek Maxtempo med 40 sek vila (gång) mellan varje intervall. 5 min uppvärmning och nervarvning.

Har ett ett större grönområde precis vid mig där jag höll till med intervallerna på en upptrampad stig. Mjukt och skönt att löpa på. Sprang mina intervaller där fram och tillbaka :) Fungerade riktigt bra, faktiskt ganska roligt och framförallt JOBBIGT! Men det är en effektiv träningsform och tar inte så lång tid heller. Bara att knyta på sig skorna och gå utanför dörren och vips så är man hemma igen! Efter nedvarvningen så är det viktigt att inte glömma stretcha!

Är nöjd med dagens träning, har haft bra med energi men nu är energin helt slut och det känns i benen kan jag lova. Nu blir det att krypa upp i soffan och snart inta dagens sista mål med mat - chokladpudding :)

Bara 2 hela träningsveckor kvar nu! Vilket betyder att idag körde jag mitt näst sista benpass! Inte länge kvar nu så det är bara att köra gärnet varje träningspass!

Nu blir det soffan :)

Ha en bra kväll!

Kram*TURKIET I MAJ

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!