söndag 6 november 2011

Dietvecka 14

14 veckor deffade
4 veckor till tävling, 27 dagar!

Och igår lördag var det dags för formcheck som varje lördag. Denna vecka visade vågen - 0,9 kg och nästan  alla mått visade också minus. Så jag är nöjd med resultatet för en veckas slit :)

Denna veckan har känts bättre både formmässigt och psykiskt. Har fått sova bättre och inte känt mig stressad för tävlingen. I och med mötet med coach Minette i onsdags och vad resultatet visade på vågen känner jag mig konstigt nog ganska lugn inför tävlingen. Känslan kommer ju säkerligen ändra sig men just nu känner jag mig lugn vilket är skönt.

Det är jobbigt nu och det skall det väl också vara? Ena stunden känner jag mig pigg och andra stunden jättetrött, sliten och orkeslös. Har kommit på de senaste veckorna att det är skönt att jag inte jobbar nu, orken och energin räcker till träningen och inte så mycket mer. Men jag har inställningen nu att det är bara att fortsätta kämpa även om det vissa stunder känns skit och att det inte är länge kvar. Ingen idé att ge upp nu :)

Träningen, ja vad ska jag säga här. Mycket vikt har fått plockats av när det gäller styrketräningen men det har varit väntat, har tyckt att jag ändå kunnat hålla bra med vikter på övningarna långt in i dieten men nu får det plockas av lite här och där. Men musklerna blir trötta vilket är huvudsaken! Cardion går men är inte speciellt roligt längre, lite mer onödigt ont. Men styrketräningen är fortfarande rolig även om vikter plockas av :) Morgonpromenaderna är fortfarande favorit cardion, morgonjoggarna är helt okej men jag tror både crosstrainern är trött på mig och jag är trött på den :P

I början av veckan hade jag mer fokus på allt efter tävlingen men efter Göteborgs trippen i onsdag har jag nu bättre fokus PÅ tävlingen :) Ser verkligen fram emot den! Att jag "bytt" fokus har det inte blivit riktigt lika jobbigt med sug efter mat och att se alla runt omkring äta massa gott.

Men bara 4 veckor kvar! KÄMPA KÄMPA! Bara att fortsätta vara inne i dietbubblan och försöka även om det är jobbigt att njuta och ha 4 bra veckor.

Mycket att se fram emot veckan som kommer. BODY och Dcore fotografering! Mycket tid på resande fot, Stockholm, Göteborg och Kristanstad och framförallt skall detta ske ihop med teamet. Skall bli så roligt att få träffa teamkamraterna och coacherna. Kolla in deras bloggar här!

Bjuder på en formbild också innan jag avslutar detta långa inlägg :)

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat och fram för allt bra och härliga, nyvunna inställningar..! :) ska bli skoj att ses på onsdag. Tills dess, köööör! :D

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!