onsdag 23 november 2011

En typisk dietdag

Såhär i slutet av dieten ser dagarna ganska likadana ut, eller de har de egentligen gjort till största delen av dieten men såhär har mina senaste dagar sett ut :)

Runt 07.00- Vaknar! Väger mig för de mesta, dricker vatten + aminosyror i form av BCAA från Olimp. Ibland tar jag även en kopp kaffe men har inte gjort det på senaste tiden. Efter cirka 20 min tar jag mig ut för morgoncardio.
08.30 Frukost! Sitter och har en lugn stund framför datorn och lyssnar på radion. Dricker 1-2 koppas kaffe och tar en proteindrink (mellanmål) innan jag ungefär..
09.30 Cyklar till gymmet för ett styrkepass + cardio. Efter träningen tar jag på plats och blandar ihop min drink jag tar efter träning med vassleprotein och kolhydrater och cyklar hem med den i handen.
Runt 12.00 Hemma!
12.30 Lunch! Oftast framför tv, sätter på något program som jag följer, förra veckan fastande jag för svt´s serie Bron. Perfekt när det finns på play så är det bara att titta från datorn när man vill :)
13.30 - 15.30 Pysslar hemma, söker jobb, förbereder inför tävlingen, poseringstränar, bloggar eller bara ligger i soffan beroende på hur pigg jag känner mig.
15.30 Mellanmål! Fortsätter sedan greja om jag orkar, det är nu tröttheten brukar slå till och håller i sig resten av dagen.
18.30 Middag! Efter middagen är jag om mer ännu tröttare och ligger nu i soffan resten av kvällen oftast :P
20-21.00 Kvällsmål!
Innan 22 sover jag :P

Oftast pigg på morgonen och förmiddagen och en stund efter lunch sedan kommer tröttheten och då blir det inte så mycket mer gjort på dagen. Även då jag blir hungrig och jobbigast vad gäller sug efter mat har jag på kvällen.

Så roliga dagar har jag nu för tiden :)

Kram*

2 kommentarer:

  1. Får erkänna att det låter rätt skönt att inte ha 8-9 timmar på jobbet... Inte roligt att vara arbetssökande, det förstår jag, men det skulle inte vara dumt med lite mer ledig tid under deffen!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!