torsdag 3 november 2011

Mycket att se fram emot!

Idag är det den 3 november och om exakt en månad, den 3 december skall JAG upp på scen och tävla i Body Fitness! Känns overkligt att målet är så nära och nästan overkligt att jag skall upp på en scen och just tävla. Men mycket annat skoj kommer hända innan det är dags för scenen. Bland annat:

På onsdag är det dags för att åka till Stockholm för att möta upp teamet och tillsammans göra en fotografering för tidningen BODY.

Nästa helg skall jag åka ner för en helg i Göteborg, bo hos syrran och ha en helg tillsammans med teamet, på lördagen åker vi ner till Kristianstad för en fotografering med teamets sponsor Dcore och på söndagen skall teamet ha en dag tillsammans för bland annat träning och posering.

Nya träningskläder från Dcore är på gång, får mina på onsdag. Skall bli riktigt kul med lite nytt och snyggt i min träningsgarderob :)

1:a advent kommer ju hinna infinna sig innan tävlingen, något jag tycker är jättemysigt att få ställa fram adventljusstaken, hänga upp adventsstjärnan och göra min egen adventljusstake så jag varje söndag fram till jul kan tända ljus. Mysigt är det också att se alla stakar och stjärnor i nästan alla fönster runt omkring och julmusiken börjar spelas. Fick en gnutta julkänsla igår när jag gick på stan i Göteborg även fast musiken, kylan och snön saknades :P

Träffa Emma som jag inte träffat på jätte, jättelänge. Tar ett tåg hem senare på onsdag så jag hinner träffa henne i Stockholm.

Få mina bikinis och börja glittra till den ena av dem och fixa allt annat inför tävlingen.

Och sist men inte minst dieta i 30 dagar till och bara ha min sköna vardag här hemma i Karlstad :) 

Som sagt mycket att se fram emot!

1 kommentar:

  1. Ååå, riktig härlig tid som ligger framför på flera sätt:)
    Jag tycker också supermycket om julen och allt kring det känns så mysigt och värmt och härligt:)
    Kram:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!