fredag 23 december 2011

God Jul

Imorgon är det Julafton! Denna dagen före dopparedagen har varit lugn och skön, startade dagen med en morgonjogg med Malte. Har aldrig joggat med hund förut och Malte har heller aldrig varit ute och haft en joggare som hållit i kopplet. Men det gick bättre än förväntat, fick dock släpa Malte sista kilometern då han blev trött eller hade tröttnat på mig :P Men lite mer än 5 km blev det och en skön start på dagen. Inget höjdar väder direkt, morgonjogg i 7 plusgrader och det gråaste vädret man kan tänka sig, ingen snö och det är den 23:e december! Men det får gå ändå, imorgon skall det vara varmt och soligt. Så höst idag och kanske vår imorgon då :P

Annars idag har vi kokt julskinkan och just i skrivande stund griljeras den så om en stund blir det skinkmacka och julmust. Några avsnitt av Sunes Jul har det också tittats på :)

Hade tänkt starta själva dopparedagen med en 5 kilometare också, får se om Malte får följa med eller om jag vågar mig ut själv :) Sen väntar en skön dag med god mat, Kalle Anka, julklappar och massa julmys!

Hoppas ni alla får en mysig jul!

God Jul*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!