onsdag 7 december 2011

Regelfritt

Nu har jag varit tillbaka i verkligheten ett par dagar. Känns konstigt och lite tomt efter dieten men samtidigt väldigt skönt. Märks att huvudet vet att dieten är över men inte kroppen och då framförallt magen som reagerar och är inte van all mat jag stoppar i mig :) Den känns som en uppblåst ballong mest hela tiden även om jag inte stoppat i mig några större mängder mat eller godsaker.

De sista veckorna på dieten var jag verkligen sugen på allt och då framförallt kolhydrater i form av bröd/knäckebröd och såklart sötsaker också men nu när jag får äta allt detta är det inte lika spännande längre. Tror även att allt sött och kolhydrater på tävlingsdagen gjorde sitt med sötsuget också. Så direkt efter tävlingen var jag inte sugen på något jag gått och längtat efter tidigare under dieten. Direkt efter tävlingen var det drickbart jag var jättesugen på, inte så konstigt kanske då jag inte drack något dygnet innan tävlingen :) Så lite besviken är jag att jag inte är sugen på mer saker i dagsläget, jag har ju ätit endel dessa dagar efter tävlingen men jag trodde nog innan tävlingen att jag skulle tycka att det skulle vara ännu godare än vad jag tycker.

Jag är redan nu träningssugen men jag har bestämt att denna veckan skall innebära vila från all träning. Tror det gör bra för kroppen att få slappna av och bara vila. Har inte haft en hel vilovecka på länge, tror jag hade en vid ungefär denna tiden förra året. Så jag får lägga band på mig själv och inte träna utan bara njuta av att vila. Någon promenad kanske det kommer bli för att det är skönt men annars smyger jag igång med träning nästa vecka. Jag hoppas även att magen och kroppen kommer hinna vänja sig denna veckan med den normala kosten igen.

Hela december har jag tänkt att jag tränar när och vad jag vill och kommer inte ha några "regler" vad gäller mat, kommer inte tokäta varje dag men jag skall bara slappna av hela december och äta och träna vad jag vill. Ha en njutningsmånad helt enkelt :)

Sen efter nyår i januari kommer jag starta upp min uppbyggnads period igen. Då skall jag fokusera min träning på de delar jag vill utveckla och förbättra.

Ha en bra dag!

Kram*

1 kommentar:

  1. Låter underbart härligt! Vet för övrigt precis vad du menar med att man har en ovan mage... Njut på av december lugnet! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!