torsdag 22 mars 2012

En perfekt morgon!

07:00 Packade ner frukost och termosen med kaffe. På med löpoutfiten och iväg med bilen till Skutberget precis utanför stan.

Hade bestämt mig för att springa 5 km rundan, har aldrig sprungit 5:an på Skutberget och märkte snabbt att jag är van att springa plana rundor. Den här rundan är inte precis plan om man säger så, finns några rejält branta backar efter rundan men jag kämpade på i 5 km med rejält hög puls i mellanåt. Tiden stannade på 31:25 minuter en tid jag är nöjd med för att vara en backig runda i skogen. Skönt att springa på mjukare underlag, brukar ju oftast bli asfalt när jag springer här hemmavid. Så det blir säkerligen fler rundor på Skutberget framöver :)

Efter rundan tog jag med mig min packning och satte mig på en bänk i solen vid vattnet. Helt stilla och det enda jag hörde var fåglarna kvittra och vattnet klucka mot klipporna. En härlig stund efter en jobbig runda med musik i öronen. Smakade ljuvligt med frukost och kaffe :)

Helt underbart att bara vara själv och bara vara, jag har ett stort behov av egentid och tycker om att vara själv ofta. Denna morgonen var lyxig egentid!

Tog ju såklart med mig kameran också :)

Morgonens frukostEn perfekt morgon helt enkelt!

7 kommentarer:

 1. åh, fyy satan söö gött!!! men att du orkar gå upp så tidigt som 7...

  jag tänkte ja åxå ska gå upp lite innan 7 för att hinna min runda på ca 4km innan jobbet + gym efter jobbet... men jag orkar inte gå upp så tidigt.. vaknar typ 7.30 / 7.45 å då är det bara att göra sig iordning för jobbet... :( men de kanske blir lättare nu när det börjar bli ljusare & varmare! :)hoppas jag :)

  hur orkar du gå upp så typ varje morgon??

  ja jag körde lite med bollen igår hemma efter gymmet, men faan INGEN BALANS as svårt.. men de kommer väl?. hehe

  ja gärna, hela kroppen :) men de är ju rava, magen & "kärlekshantagen" som är värst & insida lår som hänger & slänger.. ;(
  En snygg rygg är ja ju åxå ute efter :)

  puss puss!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är van att gå upp tidigt :) När jag jobbar dagtid ringer klockan 05:00, så då känns 07:00 som rena sovmorgonen :)Men tror också det är en vanesak, man får tvinga sig lite i början och sen går det som en dans. Rekommenderar dig att prova morgoncardio, effektivt och väldigt skönt särskilt nu när det går mot vår :)Promenader eller jogging.

   Balansen kommer, det som är bra med bollövningar, men måste spänna och ha kontroll över hela kroppen :)

   Kommer börja med inlägg om olika muskelgrupper och tipsa om olika övningar tänkte jag som du och andra kanske kan ha nytta av för att lägga upp egna eller få tips om övningar att börja lägga till i sina träningsupplägg :)

   Kram

   Radera
  2. oj, 5 på möran.. tjitt.. ja jobbar ju 10-20 varje dag typ.. om ja går upp mellan halv 8 å 8 så hinner jag precis göra mig iordning & äta frulle innan 20min bilfärd till jobbet börjar.. kommer hem runt 21 å då ska ja iväg & träna ca 1h.. så jag är så jäkla trött på möra sia.. :P

   aja, men de kommer väl, ska verkligen försöka rava mej upp ursängen å gå ut på en runda :)

   Radera
  3. Ja men absolut får man ju anpassa efter sin dygnsrytm. Jag skulle ju ha skitsvårt för att träna så sent, då sover jag typ när du tränar så det kanske inte är så konstigt att jag orkar gå upp så tidigt :)Det är ju samtidigt viktigt med sömnen så man får helt enkelt anpassa :)

   Radera
 2. Va mysigt det låter !! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig morgon! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!