torsdag 1 mars 2012

Löpning

En ledig dag idag :) Och det ser ut att bli strålande vårväder. I och med det fina vädret och att värmen börjar komma har jag blivit så sugen på att börja springa igen, få träna ute. Helgens teamträff med träning ute har också påverkat mig att vilja komma ut, jag har ett intervallpass per vecka som jag kör inomhus på ex crosstrainer, roddmaskin eller cykel men tänker nu ta med mig detta intervallpass ut och börja löpa igen. Kommer blanda mitt löpupplägg och ibland köra olika intervaller eller bara vanligt distanspass 1-2 gånger i veckan.

Idag startade upp min löpningssäsong med en morgonrunda på 5 km, tiden blev 31:47 minuter och jag har nu satt upp ett mål att klara 5 km under 30 minuter innan den 10 maj då jag tillsammans med kollegor på jobbet skall springa vårruset. Vore kul att få en bra tid på den loppet :) Dagens runda kändes bra, lite kämpigt i och med att det var ett tag sedan jag sprang en längre sträcka. Men nu är jag igång :)

Resten av denna lediga dag kommer spenderas här hemma, förhoppningsvis sittande en stund på balkongen ute i solen och i eftermiddag väntar ett pass i gymmet. Axlar och bröst skall köra idag, kanske orkar få upp en bra vikt i bänkpress idag? :)

Ha en fin dag i detta underbara vårväder!


2 kommentarer:

 1. men oj, 31.47 va ju bra:) ja har typ 30 på 4 km... hehe...

  jag å syrran har åxå pratat om att springa vårruset.. hon gjorde det förra året... så nu är det väl min tur tycker hon :)

  well!

  hihi

  SvaraRadera
 2. Ja ska bli skitroligt att vi får sällskap på båda tävlingarna! Team pure Fitness ruuuuule ;)

  Kram

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!