fredag 2 mars 2012

Träning- och jobbhelg

Måste först bara skriva att jag tycker det är jättekul att på den senaste tiden blivit fler som läser min blogg :) Vore jätteroligt att få reda på vilka ni är, så kommentera mer än gärna och berätta vilka ni är och om ni har någon blogg jag kan läsa :) Roligt i alla fall att ni hittar hit till min blogg och jag hoppas ni gillar min blogg :)

Idag är det fredag och jobb väntar hela helgen lång och även in på nästa vecka, men helg är det ju för det och väldigt skönt även om klockan kommer ringa 05:15 varje morgon fram till onsdag då jag har nästa lediga dag. Så den vanliga fredagskänslan har inte riktigt infunnit sig.

Idag är det ingen träning för min del utan en skön vilokväll väntar. Däremot blir det träning resten av helgen efter mina jobbdagar, så både lördag och söndag tänkte jag gymma direkt efter jobbet på gymmet som tillhör sjukhuset. Har aldrig varit där men det sägs vara bra så det blir säkert jättebra! Säkert som alltid lite ovant men kanon att på helger kunna träna där då mitt vanliga gym stänger strax efter jag slutat på eftermiddagen och jag hinner inte träna där.

Så imorgon väntas det framsida lår och mage efter jobbet och på söndag baksida lår och bröst! Körde även bröst igår och försökte återigen på nytt personbästa på 57,5 kg i bänkpress men gick tyvärr inte utan jag fick nöja mig med 55kg. 55kg kändes såpass lätt att jag trodde att jag skulle klara 57,5kg men så var inte fallet. Men nästa gång kanske? :)

Ha nu alla en jätteskön helg!

Från förra helgens teamträff

3 kommentarer:

 1. Hej Matilda! Jag har hittat din blogg ganska nyligen och jag tycker den är jätteinspirerande. Gillar verkligen de nya sidorna med kost och träning som du fixat. Jag har också en blogg om du vill titta in någon gång www.styrkaelivet.wordpress.com. :)

  SvaraRadera
 2. Nästa gång fixar du det, det är jag säker på :)

  Ha en bra helg

  Kram

  SvaraRadera
 3. :) Du tar det nästa gång Mathilda!!
  Ha en bra jobbarhelg;)
  Kramis:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!