lördag 24 mars 2012

Ny leksak!

Eftersom löpningen bara blir roligare och roligare så bestämde jag mig i veckan för att köpa mig en pulsklocka för att ha möjlighet att ha bättre koll på min löpning och för att det är en rolig grej :) Fick hem den igår och idag provades den för först gången, ingen löpning idag utan powerwalk i stället då jag blev så sugen på det när jag efter nattjobb och sovande såg det strålande vädret ute :)

Efter tips av Madde så köpte jag mig en Garmin 210 och det första intrycket var mycket positivt, väldigt lättanvänd och innehåller de funktioner man vill ha :) Så den kommer säkert bli väl använd! Tack för tipset Madde :)

Så nu på eftermiddagen blev det en runda på 6 km på tiden 50 minuter, efter rundan mötte jag många löpare, cyklister, hundägare och när jag passerade genom centrum satt många efter vattnet i solen och åt glass eller satt ute på någon uteservering. Skinnjackor och solglasögon var på och alla såg ut att stormtrivas i det härliga vädret och så även jag :)

Nu är jag hemma och skall inte göra många knop i kväll utan bara vara hemma och ha en lugn och skön kväll som för mig innebär

Tacos på balkongen
Godis framför tvn och gladiatorerna
Och sen kanske kvällen avslutas med en film

Ha en härlig kväll!


3 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt med en joggingtur i solen! Kanske blir Göteborgsvarvet nästa mål;)Forts trevlig helg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jättehärligt :) Ja det kanske vore något med Göteborgvarvet, först ut är i varjefall vårruset i maj. Lagomt med 5 km :)

   Radera
 2. Kul att du gillar den!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!