söndag 18 november 2012

Dietvecka 18

Igår var det endast 3 veckor kvar till tävling, har nog inte fattat än (ganska trög av mig ibland... ) att jag snart skall stå där på scenen som förra året! Så 2 "vanliga" dietveckor kvar och sedan är det sista tömmnings och laddningsveckan kvar innan jag är på plats i Göteborg.

Formen börjar nu ta bra form tycker jag själv, för några veckor tyckte jag den var lååångt borta men med två veckor med bra viktnedgång så är jag idag inte långt från tävlingsform. Förra veckan tappade jag 1,3 kg och denna vecka försvann det 1 kilo på vågen. Men nu skall denna "rasande" viktkurva stannas upp lite och de två återstående veckorna finslipas det sista :)

Mycket cyklande har det ju blivit denna veckan då knät krånglar, men som tur är (peppar peppar..) känner jag ingenting när jag cyklar så nu är jag inställd på cyklande de sista dietveckorna :) Styrketräningen går bra, lätta vikter nu på slutet och många repetitioner. Endel pass har jag mer energi än andra pass, vissa pass vill jag bara skall vara över så jag kan få gå hem och lägga mig i soffan men såhär är det på slutet när energin tryter...

Lite nedräkning då...

20 dagar kvar till scenen!
11 specifika gympass med efterföljande cardio i form av intervaller
6 st distanspass på cykel innan frukost (istället för löprundorna)
6 st intensiva intervallpass ute på morgonen, troligen på cykel här med
Sen är det dags för sista veckan innan tävling och då kommer cardion och styrkan se annorlunda ut.

Lite bilder från veckan
3 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!