onsdag 21 november 2012

Många på Luciascenen!

Kolla in anmälningslistan! Många tjejer som är anmälda iår, kommer bli trångt på scen ;) Nu har i allafall anmälningstiden gått ut och nu är listorna klara.

Korta klassen - 36st
Mellanklassen jag tävlar i - 24st
Långa klassen - 30st

Vi är några stycken från teamet som skall stå på Luciascenen, i mellanklassen är det jag och Rebecka som skall tävla och i långa klassen finner ni Madelene, Ida och Malin. Så kolla dessa grymma tjejer som jag tror det kommer gå kanonbra för på scenen :)


2 kommentarer:

 1. Gud, fasen va duktig du är! Är så avundsjuk på din disciplin å styrka att genomföra detta, ännu en gång. En riktig inspirations källa! Fattar inte hur du får sånna resultat? Det måste ju va all denna maten? Men fattar inte hur man kan äta såpass mkt å ändå gå ner så mkt i vikt å få sån form på muskler å kropp... Orättvist! Va gör ja för fel, jag tycker att jag tränar mkt å äter (väl för lite)... .? Aja.. Är glad att du lyckats å önskar all lycka till på tävlingen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lina för dina fina kommentarer :)Ja mycket hänger på kosten och dess innehåll, att äta alldeles för lite gör ju så att inte bara fett försvinner utan musklerna försvinner också och då går förbränningen ner... Jag hjälper dig gärna med ett kostupplägg vettu :) Kika in på min hemsida och kolla om något av mina erbjudande skulle passa, www.halsosamlivsstil.se

   Tack igen :)

   Radera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!