söndag 23 september 2012

Dietvecka 10

Halvtid!

Om tio veckor står jag på scen igen och då på decembercupen om allt går enligt planerna, och om 11 veckor står jag på scen återigen och då på Luciapokalen och den är det verkligen bestämt att jag skall upp på :)

Och denna veckan bestämde sig kroppen och tappa lite mycket kanske, jag vill och bör ju gå ner sakta men säkert i vikt, går det alldeles för fort finns risken att muskler följer med och det vill jag absolut inte. Jag har kämpat allt för mycket för denna muskelmassa jag har så den vill jag gärna ha kvar :) Sen kan en större viktnedgång även bero på att man har mycket vätska samlat som släpps, så förutom fett så hoppas jag det var endel vätska som även försvann denna vecka då viktnedgången låg på 1,6kg. Så ett rejält hopp neråt, så nu står vikten på 63,4kg. Startade dieten på 69,6kg för 10 veckor sedan.

Trodde inte denna veckan skulle gå så bra med tanke på omständigheterna denna veckan, en ofrivillig vilodag i torsdags när jag hade mitt lilla breakdown och var jätte jätte sliten efter dålig sömn de två föregående nätterna + jobb + träning + hund med dålig mage :) Kosten däremot har det inte varit några problem med denna veckan utan träningen har blivit lite lidande. Däremot har veckans morgonjoggar fungerat jättebra och inte alls varit plågsamma som föregående veckor, styrketräningen har också gått bra, lite sega och trötta pass men ändå helt okej och de korta intervallpassen efter styrkepassen är kanon. Roligt att köra på som bara den i 20 minuter!

Förutom att denna vecka varit lite som den varit så trivs jag som fisken i vattnet med detta upplägget min coach lagt upp med kosten och träningen, allt känns kanonbra och att jag dietat i 10 veckor märker jag inte mycket utav förutom det som händer med kroppen såklart :)

Så det är bara att köra på andra halvleken då :)

Bjuder på några formbilder tagna igår här hemma i våran stökiga lägenhet :) Poseringsträning är något jag skall lägga lite extra fokus på kommande veckor.

Dietvecka 10

Dietvecka 10

Dietvecka 10, bjuder även på minen :)
Dags att återgå till dagens roliga bakning :)

2 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!