söndag 30 september 2012

Dagens träning

Dagen efter lördagens fria matdag brukar jag konstigt nog bli slöare på träningen istället för piggare som jag tänker att jag borde bli när jag fyllt på med extra energi. Idag var det så för ovanlighetens skull att jag kände mig pigg och alert under träningen.

Under förmiddagen i den fina soliga höstvädret cyklade jag mitt långa intervallpass med de långa intervallerna med ett extra tryck i tramporna. Hade ork att puscha på lite extra idag än vanligt idag vilket kändes kanonbra :) På en timme hade jag cyklat 23,6km.

Sen efter en lugn stund i hemmet och efter veckans storhandling cyklade jag iväg till gymmet för ett pass för vader och armar, ett lagomt pass på en söndag tycker jag :) Med mig till gymmet hade jag mina nyinköpta tävlingspumps, så efter passet fann jag en tom lång korridor jag kunde gå fram och tillbaka i samt träna lite på min T-walk. Förra tävlingen hade jag 10cm höga klackar men har nu köpt mig ett par högre på 12 cm och vilket skillnad! Jag måste verkligen träna på att gå i dessa för att det skall se snyggt ut på scen :) Roligt att träna lite på T-walken också, börjar få till en variant som jag vill ha den :)

Efter 25 minuter i klackarna kände jag att det var nog och cyklade hem :)

En bra söndag :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!