måndag 10 september 2012

Teamträffen dag 1

I helgen var vi ett glatt gäng ur teamet på teamträff i Stockholm som vår coach anordnat. Hela lördagen spenderade vi på world class nybroplan, och då verkligen hela dagen, de hade öppet mellan 9-18 och vi utnyttjade detta nästan till max då vi möttes upp klockan 10 och lämnade bygget strax innan 18.

Vi startade teamträffen med ett pass i gymmet där alla körde efter sina upplägg eller planerad träning men ändå roligt att träna ihop även om många körde olika övningar. Själv körde jag ett bröstpass.

Efter någon timme i gymmet samt lite inhandling av mellanmål var det dags att träffa Maria Eriksson, SKKF-domare och en mångårig och meriterad tävlande i bland annat Body Fitness. Hon pratade hur bedömningen på tävling går till, vad är det domarna egentligen tittar på och vad som är viktigt att tänka med hår, smink, smycken, färg, dräkter osv. Maria pratade även mycket om vad hon tycker är viktigt att tänka på vad gäller våra egna prestationer, att ha roligt och inställningen till sporten. Mycket givande och intressant att lyssna på, jag gillade hennes inställning till sporten och man kände verkligen hennes engagemang för sporten. En stor inspirationskälla och jag önskar henne ett stort lycka till i kommande tävlingssatsningarEfter detta var det dags för T-walkträning med T-walkexperten Petra Kardell. En mycket givande träning vad gäller att föra sig på scen och vad som är viktigt att tänka på när man skall presentera sig på scen. Vi fick bra små tips vad gäller att gå i klackar och kunna visa upp sin fysik från den bästa sidan och många bra tips hur man presenterar en T-walk. Petra var jättetrevlig och rolig och fick oss alla att släppa loss och hon delgav oss lite av den stora kunskap hon har inom området. Även henne önskar jag ett stort lycka till i hennes kommande tävlingssatsningar.


Med oss denna lördag var även teamets hjälpcoach och nagelsponsor Tess. Jätteroligt att träffa och lära känna denna grymma tjej som skall vara med oss, som skall tävla på Luciapokalen, bakom scen och hjälpa oss. Ser verkligen fram emot detta och att få fina naglar tävlingsdagen till ära.

Lördagens teamträff avslutades med en mysig middag på en mongolisk/asiatisk/sushi restaurang. Massa god mat och träningssnacket som varit igång hela dagen fortsatte ända till vi lämnade restaurangen för att ladda upp med en god natt sömn inför dag två av teamhelgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!