lördag 19 mars 2011

Uppe med tuppen!

Var helt slut igår kväll efter vi sett på film så jag somna innan 22 :P Filmen vi såg heter I gryningens timmar, bra med hemsk film som utspelade sig under andra världskriget. Helt ofattbart allt som hände under den tiden! Känslomässig film som gjorde att man inte kunde hålla tillbaka tårarna och bra skådespeleri. En film jag tipsar om att se.

I och med att vi somna tidigt vaknade vi tidigt. Slog upp ögonen redan 07.15 av att solen sken ute och fåglarna kvittrade. Men vad skönt att kunna ligga kvar och dra sig lite innan man går upp, inget att ha bråttom till. Helt underbart med lediga dagar!

Nu när frukosten sjunkit lite skall jag ta mig en joggingrunda, kanske ska öka upp till 7,5 - 8 km idag? Kom ju snö igår så det finns risk för att det kan bli halkigt idag men det går ändå, men man kan ju inte helt slappna av och låta benen rulla fram utan lite uppmärksam måste man vara vart man sätter ner fötterna!

Efter lunch rullar vi bilen mot Östra ämtervik/Sunne för att hälsa på mamma. Vi ska faktiskt ta fram grillen och grilla idag :P Fast äter gör vi nog inne. Men va gott med grillat :)

Hoppas ni får en fin lördag i solen!

Kram*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!