fredag 14 oktober 2011

50

Denna veckan har verkligen bara rusat fram, redan fredag idag :) Kändes som om det var måndag igår. Fredag innebär endast ett träningspass, en morgonjogg vilket redan är avklarad så nu är det vila resten av denna dagen och hela morgondagen och förmiddagen på söndag då jag inte kör någon morgoncardio på söndagar. Ska bli skönt med helg, vila och imorgon lite mer energipåfyllning :)

Att konditionen har förbättrats märker jag verkligen av nu, rundorna går fortare och fortare och jag kan hålla ett högre tempo :) På styrketräningsfronten går det lite mer upp och ner, tycker jag oftast håller mig till bra vikter fortfarande. Kör fler reps nu vilket bara det innebär lite lägre vikter än om jag kör färre reps. Kör nu oftast 10-12 reps på de flesta övningarna. På endel pass får jag fortfarande till något personbästa ibland men oftast håller jag mig till samma vikter och ibland får jag sänka då trycket och styrkan inte finns. Men nu är det inte bygga som gäller utan underhålla och försöka hålla kvar den muskelmassan jag har. Viktigast är kontakt och känslan av att musklerna blir trötta sedan spelar inte vikterna någon större roll.

Nu är det bara att kämpa på, 50 dagar kvar idag till det är dags att stå på scen! Mycket annat roligt på vägen dit och helt enkelt köra och kämpa på!

Nu skall jag njuta av att vila!

Ha en bra fredag!

Kram*

2 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!