fredag 21 oktober 2011

Jobbat och tränat!

Om veckorna gått fort fram den senaste tiden så har denna veckan verkligen gått fortast. Har knappt varit hemma, bara jobbat och tränat däremellan, sovit borta 2 nätter och de nätterna jag sovit hemma har jag typ kommit hem en timme innan läggdags. Så blogga har inte prioriterats, men nu i kväll gör jag ett arbetspass till och sedan sover i Torsby och jobbar en kort stund i morgon sedan är det lugnare igen.

Även om det varit mycket denna veckan så har jag haft det bra, kul att jobba :) Träningen har gått bättre än förväntat. Det är morgoncardion som blivit lite lidande och fått tagits igen kvällstid i stället och imorgon tar jag igen gårdagens morgonpromenad. Rutinerna har blivit lite rubbande i jämförelse med föregående veckor, längre dagar och mer hunger, lite olika "mattider" och "träningstider" annars har det rullat på som vanligt.

Redan dags för nya upplägg inför nästa vecka, ska bli roligt att se hur de kommer se ut :) Om jag hinner läsa dem innan jag börjar jobba annars får jag ha något att se fram emot imorgon när jag kommer hem igen :)

Bäst att packa lite och sedan se fram emot en helkväll på tåg!

Ha en fin fredag!

Kram*

2 kommentarer:

 1. Ja ibland får man vara flexibel, men gött att du får med allt du ska göra iallafall.
  Nya upplägg är alltid lika spännande :)

  Ha en underbar Lördag!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som det är full fart för dog också ja:)
  ha en riktig skön lördag!!
  Kram:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!