lördag 29 oktober 2011

Dietvecka 13

13 veckor deffade
5 veckor kvar till tävling, 35 dagar!

Ja hur går det för mig?  Denna veckan visade ett litet minus, 0,3 kg. Sakta men säkert kommer formen, går lite väl sakta ibland tycker jag, särskillt de två senaste veckorna har det gått lite långsamt. Men bara att kämpa vidare och köra på. Bara 5 veckor kvar nu!

Denna veckan har varit den jobbigaste hittils tror jag, varit mycket tröttare och segare än andra dietveckor. Nya upplägget från i måndags har körts till punkt och pricka.

Jobbigast denna veckan har varit att komma upp ur sängen på morgonen och morgoncardion har varit seg.

Bästa denna veckan har varit styrkan och cardion efter det på eftermiddagarna, alla dessa pass har varit roliga och gått bra.

Godast denna veckan har varit frukosten efter den sega morgoncardion och drinken med protein och snabba kolhydrater efter träningen på eftermiddagen och nu tar jag även proteinpulver som kvällsmål, kasein och det bästa med det är att det kan göras som pudding eller fluff. Så jag har ätit chokladpudding alla kvällar denna veckan :) Tar pulvret och blandar ut i lite vatten och låter det stå i kylen till det är kvällsmålsdags. Det får chokladpuddingskonsistens och smakar chokladpudding, det som skiljer är väl eftersmaken som inte är riktigt lika god som vanlig chokladpudding.

Nu ser jag fram emot en ny dietvecka och jag hoppas kroppen vänt sig lite så jag kommande vecka kan känna mig lite piggare. Men det är fortfarande lördag och vilodag och en dag med extra kolhydrater som jag skall njuta av!

Formbild

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!