söndag 30 oktober 2011

Tröttmössa

Hade en riktigt god och bra dag igår, kände mig pigg och alert. Tack vare kolhydraterna och lite mera mat?

FRUKOST!

MELLANMÅL
LUGN OCH SKÖN PROMENAD
FIN KVÄLL

GOTT TILL KVÄLLEN :)Extra påfyllning och en timmes extra sömn tänkte jag skulle göra susen för att jag idag skulle känna mig piggare, men så fel jag hade. Sov jättedåligt inatt och kände mig helt slut i kroppen när jag vakna. Morgonpromenaden gick helt okej, bättre än de senaste morgonpromenaderna men jag vaknar liksom aldrig till ordentligt. Inte ens frukosten gjorde mig en gnutta piggare. Går runt som i en bubbla av trötthet.

Känner mig trött men kan inte sova.

Men förhoppningsvis visar sig gårdagens vilodag och påfyllningsdag sig på en bättre sida framåt dagen och gör så jag kommer känna mig piggare och framförallt att jag ikväll inte bara känner mig trött utan kroppen orkar slappna av så jag får sova ordentligt.

Idag blir det den vanliga söndagshandlingen, mat hemma hos Rickards föräldrar (jag får ta med egen matlåda) och sedan väntar ett pass i gymmet :)

Ha en bra söndag!

Kram*

2 kommentarer:

  1. Jag hade också sömnproblem tidigare under dieten... Tog då zink och magnesium innan läggdags som hjälpte mig slappna av något och jag sov faktiskt lite bättre då. Kanske ska testa det? Så fruktansvärt frustrerande när jag vill sova men inte kan!

    SvaraRadera
  2. Gud så otroligt glad jag blev över att läsa om din tävling! Synd att jag är upptagen då annars hade jag lätt åkt och tittat på tävlingen =D. Det ser bra ut bara att fortsätta som du gör. Det kommer gå jättebra. Stor peppkram !!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!