tisdag 25 oktober 2011

Drömmar

Inför att något större kommer ske och något som jag ser fram emot brukar jag börja drömma en massa.  Drömmarna handlar ofta om att något går fel, att jag glömt fixa något, kommer för sent eller glömt något väsentligt. Inatt tävlade jag men som tur var det bara en dröm för jag missade halva tävlingen! Matdrömmar är ett annat vanligt inslag nu för tiden och sedan en del andra drömmar om annat.

Kanske är detta att kroppen förbereder sig på något sätt, men det som stör mig är att nattsömnen störs. Fram till för någon natt sedan har min nattsömn varit jättebra hela dieten, men nu börjar jag sova sämre. Somnar inte lika fort på kvällen ligger och vrider mig trots att jag är helt slut, drömmer en massa och vaknar och känner mig som en zombie. Saknar min morgonpigghet! Hoppas detta är övergående så jag får sova bättre snart.

Annars idag har jag som en zombie gått en morgon pw. Efter halva vägen vaknade jag och piggande till så nu känner jag mig ganska pigg ändå :)

Senare idag blir det axlar och bröst på gymmet och cardio efter det!

Ha en bra dag!

Kram*

1 kommentar:

  1. Inge roligt om man inte får sov bra, men en 20min tupplur kan göra underverk,men inte längre för då kan det störa natt sömnen.Mamma

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!