söndag 16 oktober 2011

Dietvecka 11

På gårdagens formcheck visade vågen 62 kg, -0,7 sedan förra veckan. Ett resultat jag är mycket nöjd med efter en vecka som känts väldigt bra :)

Det som har känts bäst denna veckan har lätt varit morgoncardion, kunnat på varje tillfälle gå eller joggat lite fortare än rundan innan. Och sedan har det varit så skönt väder och helt enkelt skönt att komma ut på morgonen.

Övrig träning som då skett på eftermiddagen har också för det mesta känts bra, lite upp och ner som i vanlig ordning men jag har gjort det jag skall ha gjort och på vissa pass lite extra :)

Kosten har också den känts bra, de flesta dagar inte allt för hungrig. Onsdagskvällen var värst då jag hade ett riktigt sug efter vanlig mat och sötsaker men då var det bara att se färdigt på Grey´s och sedan gå och lägga sig.

11 veckor deffade!

7 veckor kvar!

Denna veckan som kommer blir lite annorlunda, lite pysslande för att få ihop all träning och mat. Skall nämligen jobba denna veckan som kommer på tåg och kommer jobba oregelbundna tider och vissa nätter sova borta. Så det kommer bli endel planerande och pyssel för att få ihop veckan som kommer. Men det kommer gå bra och bli roligt att få jobba lite :) Endel morgoncardio får dock tas senare på dagen vissa dagar då jag vissa dagar börjar jättetidigt! Men slutar då lite senare på morgonen och kan ta morgoncardion då istället. Får nog räkna med lite mer hunger och trötthet veckan som kommer! Men planering är ju något jag är rätt bra på så idag skall det göras iordning mat och grejas här hemma så det inte behövs tänkas på allt veckan som kommer :)


4 kommentarer:

  1. Du ser jättefin ut Mathilda!!! Ser konturerna på muskler kring axlerna börjar poppa ut, snyggt!!!
    Heja Mathilda!!!

    SvaraRadera
  2. Vad bra det går för dig! Och det syns! Härligt!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!