torsdag 13 oktober 2011

Mina morgonrutiner

Tycker verkligen om mina mornar :) Ställer alltid klockan även om jag nu är ledig för jag vill komma upp, brukar oftast vakna innan klockan ändå men utifall att ställer jag den. Måndag - Fredag är det morgoncardio som gäller, 3 st morgonpromenader och 2 st morgonjoggar.

Jag vill gärna komma ut så fort som möjligt efter att jag gått upp då jag inte vill hinna bli allt för hungrig och vill komma hem så fort som möjligt för att få äta frukost :P Men innan jag beger mig ut kollar jag alltid hur vädret är ute och vad termometern visar. Så jag får lite hum om hur mycket kläder som behövs, eller om det är vantar och mössa som gäller. Dricker vatten och tar jag Olimps BCAA (aminosyror som motverkar muskelnedbrytning) och kokar kaffe och byter om. Ståendes i hallen påklädd och klar dricker jag en kopp svart kaffe och lite mer vatten innan jag beger mig ut med P3s morgonpass i öronen.

När jag gått eller joggat min runda ställer jag mig alltid och strechar en stund, framförallt ben och rygg innan jag går in och sätter på datorn och gör iordning frukost. Sedan blir den en lugn stund med min goda frukost framför datorn. Gärna en kopp te eller en kopp kaffe efter frukosten.

Gillar hur mina dagar startar :)1 kommentar:

  1. Låter som du har jättefina morgonstundar med dina förberedelser, PW och frukost!!:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!