fredag 7 oktober 2011

Fredagsmys

Dagens träning är avklarad! Riktigt busväder imorse med regn och blåst men jag hade turen idag att välja rätt håll på rundan :P Inget jag funderade över innan men hade mer lust att jogga motsatt håll mot tidigare joggingrundor och det visade sig vara en fullträff då jag mötte många på cykel eller gåendes med stark vind i ansiktet. Jag hade den mestadels i ryggen, givetvis blev vissa delar av rundan i motvind men inte så stora delar :) Regn gör mig inget men det går gärna vara vindstilla eller blåsa lätt när jag springer. Att ha vinden mestadels i ryggen resulterade i att jag sprang rundan fortare än förut och kunde under rundan trycka på lite extra vilket kändes bra. Där har jag något att slå nästa vecka!

Det är skönt att avsluta veckan med ett enkelpass på fredagar, nu är det vila som gäller ända till på söndag :) Är riktigt nöjd med veckans träning så nu skall jag bara njuta av att VILA!

Just nu sitter jag en stund efter frukosten med en stor kopp te, en ny favorit - kokoste.Ha en härlig fredag! FREDAGSMYS!

Kram*

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!