söndag 22 april 2012

Inte helt kry

Lite typiskt är det att inte känna sig helt kry när man väl är långledig, lite irriterande faktiskt då jag tänkte i veckan då jag jobbade som mest att till helgen kommer det bli 3 grymma träningsdagar och tid för lugna stunder. Lugna stunder har det ju verkligen blivit men träningen har ju blivit lite lidande. Har kört två gympass, ett i fredags och ett igår. Bra pass faktiskt, men jag har inte orkat mig ut för någon konditionsträning som jag så fint sparat till helgens lediga dagar. Hade ju tänkt mig till gymmet idag också, men jag känner mig inte direkt piggare idag så jag funderar på en vilodag istället så jag kan med piggare och kryare tag börja mitt nya träningsupplägg i morgon :) Så får det nog bli! Får se senare idag om jag piggnat till och orkar mig iväg till gymmet.

Veckans träning:

Måndag - Framsida lår & vader
Tisdag - Rygg
Onsdag - Baksida lår, rumpa och mage
Torsdag - Vila
Fredag - Axlar & bröst
Lördag - Framsida lår & mage
Söndag - Vila?Kom gärna med förslag om ni vill att jag bloggar om något speciellt, har lite bloggtorka så jag blir jätteglad om något ämne/fråga dyker upp som jag kan göra ett inlägg om :)

Ha en härlig Söndag!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du vill lägga upp lite vad du kör för övningar är alltid kul med ny insperation.

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har tänkt ta lite bilder någon dag och lägga upp mina favoritövningar för varje muskelgrupp, så håll utkik :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!