söndag 1 april 2012

Veckans träning

Som tidigare sagt har detta varit en högrepsvecka gällande styrketräningen, som lite återhämtning efter den tunga styrkeperioden. 6 styrkepass där jag kört 3 x 15 på varje övning och aj vad det svidit och varit jobbigt för både musklerna och pulsen, men samtidigt roligt :) Relativt lätta vikter har det såklart blivit för att jag ska kunna orka 15 reps eller 1-2-3-4-5,1-2-3-4-5,1-2-3-4-5 som jag tänkt, känns bättre att räkna till 5 tre gånger istället för 1-15 på en gång :P

Måndag - Framsida lår och vader
Tisdag - Rygg
Onsdag - Baksida lår, rumpa och mage
Torsdag - Axlar och bröst
Fredag - Vila
Lördag - Framsida lår och mage
Söndag -  Baksida lår och bröst

Förutom styrketräningen har det blivit några konditionspass också, i måndags blev det PW/löp- intervaller där jag varvade varannan kilometer med PW och löpning. Ett jobbigt och roligt pass :) Igår lördag startade jag dagen med 5 km morgonjogg och idag startade jag dagen på bästa sätt med en morgonpromenad på 7,4 km.

Sammanfattningsvis en bra träningsvecka :)

Denna veckan som kommer + ytterligare 2 veckor kommer jag köra samma upplägg angående styrketräningen men köra  3-4 set x 8-10 reps per övning istället och fortsätta med mina två konditionspass per vecka och då troligtvis i löpform :) Vårruset väntar den 10 maj så det är bäst att hålla igång löpningen även om den känts ganska seg och jobbig på senare tid men det är bara att fortsätta så lättar det säkert snart!

2 kommentarer:

  1. Snygg träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html så fler kan hitta den. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!