fredag 16 september 2011

Cheesecakes

Cheesecakes för hela slanten idag, eller fram till nu i alla fall :) Måste själv medge att de ser supergoda och fina ut :) Förhoppningsvis blir de goda i alla fall. Gick jättebra att baka utan att smaka. Nu skall de in i kylen och sedan fraktas till Norrköping imorgon innan de får ätas upp. Som tur är är jag inte själv om att äta upp dem för det är en massa godsaker i dessa bakverk kan jag lova. Philadelphiaost, kesella, grädde, socker och choklad bland annat :P Mörk choklad i den ena och vit choklad i den andra.
Nu är det dags för mellanmål i form av äpple och en proteindrink, sen är det dags för dagens gympass. Benen och vaderna skall köras idag och idag skall ja ha extra fokus på kontakt och djup i mina övningar. Kanske får ta av lite vikt men kontakt skall eftersträvas idag :) Gå lite djupare i utfall, knäböj och benspark!

Sen blir det att packa och laga mat ikväll inför helgen roadtrip :) Blir hämtad vid nio-tiden imorgon och första stoppet blir Norrköping för bröllop och imorgon är det fridag med kosten också :)

Ha en bra Fredagskväll!

Kram*

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!