fredag 30 september 2011

Vila!

Ända till på söndag, känner att det skall bli skönt att ha lite vila nu efter en vecka med mycket träning. Har jag tränat så här mycket förr någon gång på en vecka? Nej jag tror inte det, inte så här många dagar irad i varje fall.

Dagen startade med en morgonjogg, gick segare i jämförelse med förra joggingen i onsdags men det kanske inte är så konstigt efter veckans träning. Ett skönt avslut på dessa träningsdagar och bra start på denna fredag :)

Gick in med inställningen om att jag skulle vara jättehungrig och sliten denna vecka, men att sammanfatta veckan hittills så har det gått bättre än förväntat. Visst är jag hungrig men magen skriker inte så det har varit överkomligt och visst har jag känt mig sliten på kvällarna men jag trodde det skulle kännas mer. Men det kommer väl kanske, men det har känts bra denna veckan :) En dipp i tisdags men det tog jag igen i onsdags och sedan har det rullat på.

Ser ut att bli superväder idag med :) Ska ta mig en sväng och titta på färg och grejer till vår hall, handla lite och kanske träffa pappa en sväng och bara njuta av att vila och ha det gott!

Ha en underbar fredag!

Imorgon är det dags att åka till Västerås och titta på SM

Kram*

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!