söndag 4 september 2011

Dietvecka 5

Veckorna bara flyger fram, redan avklarat 5:e veckan på dieten :) Denna veckan har inneburit nya upplägg, ledighet, lite sjukdom och minus på vågen. Som tur va var sjukan snabbt övergående så jag kunde köra på snabbt igen med lite ändringar i upplägget. Hade nog förväntat mig mer hunger denna veckan än vad jag känt av, vilket varit skönt. Att ha ett sista kvällsmål varje dag, vilket jag inte jag hade på det förra upplägget varje dag, har varit jätteskönt och gott :) Samma upplägg och split gällande styrketräningen men lite ändring med nya övningar och antal reps på övningarna. Nytt har även varit ett löppass innan frukost, det blev mest jogging/lunkande för min del, men trots lite kvarvarande förkylning orkade jag lunka på i 30 minuter :) Högre intensitet än morgonpromenaderna blev det i alla fall även om det inte gick fort.

Att ha varit ledig har varit helt underbart, har verkligen bara behövt fokusera på träningen och kosten och ta det lugnt däremellan :)

Kosten på detta nya upplägget är jättegod! Allt faller mig smaken och är snabblagad vilket jag tycker är jätteskönt.

Sammanfattningsvis en jättebra vecka och veckan som kommer ska bli ännu bättre :)

Dagens träning är kvar, så alla pass har jag inte kört igenom än. Dagens pass ser jättekul ut med roliga övningar för axlar och bröst. Efter styrkan är det dags att ge sig på intervallerna vilket inte ser lika roliga ut på papper. Intervaller på crosstrainern med 8 intervaller på 4 minuter och vila 1 min mellan varje. Förra upplägget var ungefär samma men tempot skulle då hållas uppe i 3 min, hur ska jag orka 1 min till i högt tempo? Ja det återstår och ser för klara det ska jag bara göra. Bara bita ihop och KÖRA! För när det är över infinner sig en helt oslagbar känsla i kroppen som gör det värt besväret :P Men svettigt och jobbigt kommer det bli!Men innan träningen blir det lite mellanmål i form av frukt och proteindrink!

Ha en skön söndag!

Kram*


2 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!