måndag 12 september 2011

Ny vecka!

Ny vecka och jag går in på min 3: lediga vecka :) Helt fantastiskt skönt att ha lediga dagar, bara göra det jag vill och träna. Ingen stress och tid finns :) Skulle kunna ha det såhär länge men det går ju inte. Jobb och få in pengar är ju ganska bra och välbehövligt det med :) Men så länge jag är ledig skall jag bara njuta och fokusera på dieten. Samtidigt ser jag med spänning och nyfikenhet fram emot vad som kommer hända på jobbfronten framöver.

Men som denna vecka ser ut så är det lugna dagar här hemma fram till fredag, så under dessa dagar skall jag kolla upp mer på jobbfronten. På lördag börjar helgens roadtrip :) På lördag skall jag på bröllop i Norrköping, ett ställe jag aldrig besökt, sedan på söndagen styr vi vidare mot Göteborg och där blir det gemensam poseringsträning med teamet, besök hos syrran och på måndagskvällen konsert med Lars Winnerbäck :) Sedan bär det av hem mot Karlstad igen. Så det kommer bli lite bilåkande och hända roliga saker i helgen och början på nästa vecka :)

Denna veckan startade med en morgonpromenad utan sällskap, har vant mig med sällskap märkte jag när Malte varit här och Rickard varit ledig, men idag fick jag gå för mig själv med P3´s morgonpass i öronen. Funkade bra det med :) Senare idag väntar ett gympass för rygg och mage. Så ingen sysslolös dag här inte!

Ha en fin dag!

Kram*

1 kommentar:

  1. En sak som jag brukar tycka är roligt att lyssna på när jag går själv är Body Radio... finns som podcasts och även app till mobilen.
    Vi ses på söndag!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!