söndag 14 oktober 2012

Dietvecka 13

Ja veckorna tickar på, bara 7 veckor kvar till första tävlingen och 8 till andra tävlingen! Inte alls lång tid kvar och man kan ju inte annat ibland få lite panik över den korta tid som är kvar... Men för det mesta tar jag det med ro, ingen idé att stressa upp sig utan istället fokusera och köra på!

Formen känns bättre och bättre, även om vågen inte visade på någon större önskad viktnedgång denna veckan (endast 0,2kg) så ser det bättre ut i spegeln. Den totala viktnedgången ligger nu på 6,3 kg och vågen står på 63,3 kg och måtten minskar. Så tar jag det med ro och fortsätter på samma kurs så hinner jag i mål :)

Startade ju på nytt upplägg denna veckan och levde upp till mina förväntningar, väldigt rolig träning som passar mig, jag har energi på träningen och då framförallt i gymmet. Under morgoncardion är väl aldrig energinivån på topp direkt men det är jag ju van. Särskilt nu när morgonpassen är så korta så orkar jag köra på extra när jag vet att frukosten snart väntar :) Kostmässigt njuter jag av all mat jag äter, hungern är inget problem alls och jag upplever mig äta relativt mycket mat. Så jag är en nöjd tävlingsdietande tjej :)


2 kommentarer:

 1. Oj, vad kul att följa din väg till tävlingsform! Jätteimponerande! Några frågor: Jag undrar hur lång du är?
  Kommer du att jobba som ssk i Norge? Via bemanningsföretag eller har du själv sökt dig direkt till ett sjukhus? Spännande med kostrådgivarsatsningen också. Lycka till med allt!
  /B
  www.lyckligagatans.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du tycker det :) Tack så mycket :) Jag är 167cm. Jag kommer arbeta som ssk i Norge och jag har själv sökt mig till Norge.
   Ja det skall bli spännande med kostrådgivningen!

   Tack så mycket!

   Ha det så bra!

   Radera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!